Thursday, April 28, 2011

Ketika Bercerita Tentangnya.

Assalamualaikum.


Pesal la minah ni tiba-tiba up entry bagai hilang pedoman. Actually saya macam dah hilang mood nak berblog. Sila bagi mood kepada saya. HAHA. Mula-mula buat blog dulu gila excited tak makan siang malam. Then siap lah blog yang bagai rumah tak berapa siap ni. Tapi bagi saya sangat-sangat la siap sebab i'm not professional enough pasal blog ni. Rasa sangat bersyukur bila dengan hasil blog sekarang.

Tiba-tiba rasa macam malas nak berblog with no reason. Kadang-kadang tu best ja baca blog-blog orang. Tapi bila pikir balik. Ada ka orang baca blog saya? Mungkin ada kot sebab ada yang follow. I hope all my followers had read my entry before follow my blog. Biasanya saya akan baca blog orang dulu sebelum follow. Kalau saya suka baca blog dia baru saya akan follow. 


Al maklumlah blog saya cuma bercerita tentang saya, saya, dan saya lagi. Memanglah orang kurang berminat nak baca kan. Kalau nak menulis untuk berkongsi, rasa macam tak da apa yang nak di kongsikan melainkan tentang saya. Kalau nak menulis untuk bermotivasi, saya sendiri pun macam tak termotivasi je. 

By the way, thanks to all my lovely readers also for my silent readers yang kadang-kadang PM my FB bertanyakan pasal entry baru. To all my friends yang tak dak blog tapi suka baca blog saya.


She's Saifahana yang suka baca my blog, Emi yang suka promote my blog kat FB dia, junior-junior kolej yang tahan saya tengah jalan sebab nak cakap suka blog saya. uh! terharu jap. And paling terharu tadi ada orang add FB with message there. He said "I'm just a fan for your blog , its so gorgeous ! ;D" Terharu banyak-banyak. Malas nak merepek banyak-banyak. Thanks again to all my followers and my readers. Love you all so much.





2 comments:

loveville said...

saya pon suka blog awk. awk pon saya suka. syg akak ^__^'

ieda CUMA said...

@ loveville
tq syg.. syg kamu jugak..=)

Awak click, ieda click balik oke?