Wednesday, April 13, 2011

Saya kena usik, saya usik orang pulek. Adilkan?

Assalamualaikum.
 Kena usik dengan jin weh. HAHA. eh-eh tak la. Ini usikan dari kawan-kawan yang sengal kat mukabuku sana. Tak boleh duduk diam kalau tengok saya senang hati, gumbira senantiasa. Budak-budak ni mesti nak kacau. Ni saya ambik paling latest la yang saya kena kat mukabuku. 


kelik pic untuk bagi gemuk

kelik pic untuk bagi gemuk
agak-agak la kan apa masalah si Micika Zulhilmi nie? HAHA. Setahu saya la kan, kalau dia kacau saya mesti dia sedang rindu saya. HAHA. kan2? Tolong la mengaku wahai Micika Zulhilmi. yeah! wait, saya balik Penang nanti kite dating ukeh. =__=

Sekarang turn saya usik orang pulek. Baru adil. Bhahahaha
kelik pic untuk bagi gemuk
Tak dak kerja sebenarnya. Suka lak saya kalau orang tu susah payah nak tegakkan keadilan. HAHA. Maafkan saya!!

notakaki: Emi and Belang.. Saya rindu kamu berdua. HAHA.. ops!

2 comments:

budak kampung said...

follow u back....hahahah bg love bite sikit kat blog ni....grrrrr...hahahah.....

ieda CUMA said...

ewwwww~ agagaga... maseh2... =)

Awak click, ieda click balik oke?