Tuesday, April 12, 2011

saya dating dengan MEREKA sebelum balik Penang. cepat jelous!!

Assalamualaikum.
Entry nie sebenarnya nak buat semua orang lam dunia nie jeles. Di akhir entry saya harap semua yang baca jeles oke.! Ini wajib, arahan dari saya sendiri. Tolong jangan abaikan arahan. HAHA! Saya ada mereka? mereka yang saya maksudkan tu sangat ramai. Ramai bermakna lebih dari satu. So, mereka itu lebih dari satu. Mereka yang pertama tergolong dalam golongan adik-adik comel, ensem, bergaya, sengal, sewel dan sebagainya. Memang pada hakikatnya saya memang sangat 'like' lah berkawan dengan ciri-ciri manusia sedemikian rupa. 

Berlepaking dengan adik-adik pun boleh. Kami gegarkan IOI oke. Ahad 10/4/2011. picture talk yewp.
kakak ke? oh! tidak, saya sangat tua.

teman acap beli dictionary kat popular.

The kanak-kanak's

adik kakak's!

kami sebaya sebenarnya! *tipuuuu

tiru gaya model dalam kedai depan tuh.=__=

acap, saya dan acap lagi. dua acap disitu.
best dapat jadik budak-budak's lagi. HAHA. rasa sebaya ja.. Umur hanya nombor! Ini golongan yang dating pertama. 

Saya dating dengan mereka jugak! Ini golongan yang sangat-sangat gila nak mati wa cakap lu. Sumpah depa ni memang gila tahap gaban. Tak tau camna nak cakap. Semalam kami lepak di Elina sebab ramai yang cakap bosan dengan Alfa (tempat dating kami). So, jalan p Elina. Da siap makan baru Tuanku datang (Chepet) dengan nyamuk dan belang. Merepek pa tah sampai 1pagi. Siap pesan-pesan bagai. Asal balik penang ja mesti nak jeruk. Pesan la jambatan Pulau Pianang sekilo ke oke la jugak. HAHA. Pastu Black cakap nak datang... errr~ lama gila lepak Elina, kami beralih ke Alfa. Alfa lagi dan lagi. Di Alfa, kami jadi kanak-kanak's lagik!

tuanku yang gila.

feza main keretapi dengan tuanku. bengong ja.. HAHA.

muka tak puas ati sebab kalah main chi ku pang.

nak toleh sangat kan? nah hambik! rasakan.

belang mengantuk eh?

siap bole main chikupang dekat situ. Kanak-kanak's lagi.

sound belang yang taknak ngaku kalah.

fokus la sangat. Kalah jugek. HAHA. Dan pukul 4pagi baru balik sebab sangat-sangat lah mengantuk tahap dewa 19.

Going to miss u ols. Doakan saya selamat sampai ke Penang dan selamat pulang ke sini semula 8/5/2011 nanti. Best dapat kenal adik-adik's yang sengal dan jugak sebaya-sebaya yang gila.



10 comments:

Nurulbadiah Lai said...

ieda syg..
xajak pon kitewwwwwwwww..
ngajuk ah camni

ieda CUMA said...

uh my dear sys nurul dtg blog ieda lagi..

terharuuu jap... errrrr~

bukan xnak ajak tp akk nak ke ekot ieda...

akk comel sgt3.... syg's akk nurul..!

loveville said...

bila nk dating ngn sayaaaaaaaa :/

Gelak tawa ranal said...

kenangan yg x bole d'lupekn...chi ku pang...hahaha

ieda CUMA said...

@loveville
jum2.. dtg amik akk kt penang uke?

ieda CUMA said...

@Gelak tawa ranal
ade smbutan plak kan? 2 yg best 2..
HAHAHA..

nelly said...

wah ..bestnya !!!!

ieda CUMA said...

@nelly
hehe... nnt kita detink dua uke..

mR cHeP3t said...

...encem sangat pic yg ieda tampal kan tu..xdew pic lain kew..?

ieda CUMA said...

@mR cHeP3t
sp suruh bt muka cmtu? padan! hahaha

Awak click, ieda click balik oke?