Friday, April 15, 2011

CONTEST SEHATI CWL & FARA

Assalamualaikum


Ieda nak heret hampa semua join contest ni. Keterangan lanjut sila clik banner yang cantik gila tuh. Ieda nak join contest ni. Senang sangat-sangat sebab ni contest gambar kita sendiri. Bole godek-godek gambar yang ada dan join. Ieda dengan rasa tak malunya nak pertaruhkan gambar ni.


Syarat-syarat:
1) Follow blog  CIK WANIE LOVELA dan  FARA. = dah lama Ieda follow

2) Banner mesti link ke blog CWL= dah kat atas tu dan side bar.
3) Nama entry CONTEST SEHATI CWL & FARA= siap!
4)Terbuka boy or girl= I'm a girl
5) Buat entry contest ni= Done.
6) Tag 4 orang kawan= Ieda heret orang nih:-

dan semua yang datang ke blog Ieda.

Hadiah yang sangat-sangat lumayan. Kalau tak percaya boleh p terjah belog Cik Wanie Lovela ni. Sila la buat-buat ramah untuk join contest ni.
 Sekian. 

3 comments:

CWL wanie LovelA said...

tq joined yunk

ieda CUMA said...

ur wlcome... =)

Cik Misi said...

tumpang lalu..hehe
jom join GA PiNk Ummi jgn lupa letak CikMisi as ur referral k…sayang kamoo..

Awak click, ieda click balik oke?