Friday, April 15, 2011

Saya rindu family dan kampung saya.

Assalamualaikum.

Seriously saya rasa saya orang yang paling-paling rindu kampung dan family saya. Saya dah start cuti tapi belum balik kampung sebab stay Putrajaya jap umah kakak. Memang best dapat main-main dengan anak buah. Tapi sangat-sangat rindukan family sebab dah sangat lama saya rasa tak balik. Last balik time raya cina bulan 2. Sekarang dah bulan 4. Lama kan? 

Time saya exam hari tu kakak bagitau ayah excident. Tapi sumpah saya tak tanya banyak-banyak sebab saya takut teruk. Memang saya tak call kampung langsung sebab saya tak nak dengar berita buruk-buruk. Saya tengah final time tu. Minggu lepas. Risau tu ada tapi saya buat-buat macam cool. Memang baca buku tak boleh nak fokus. Lalu saya amik pen dan jalankan tugas.


Ini ubat untuk sakit rindu sebenarnya. Walaupun tangan macam kayu. Saya cuba lukis. Cantik kan? Tolong la mengaku. Ahad ni saya akan balik ke kampung. Yeaaahhh! Tak sabar sebenarnya. 

Selamat Malam!


3 comments:

Jasmin Ibrahim said...

comel2...hehe...selamat berangkt pulang ke tanah air.....(bajet cm oversea lak kn???) muahahah

ieda CUMA said...

2 la pasai... mcm ala2 london gitu...

Penyu said...

nak balik kampung gak... jumpa famili.. isk3

Awak click, ieda click balik oke?