Monday, January 10, 2011

'KAMI BERBAJU KURUNG/MELAYU , KAMI TETAP OTAI'

Assalamualaikum.

di tag oleh Nelly untuk join contest yang di anjurkan oleh Combi. Detail sila clik SINI. so,nak sambut seruan lah. terima kasih ya Nelly. tak de pic otai and yang ni la kot paling otai sekali di dunia.

tadaaaaaaa!

 saya dan dia (feza) kawan baik uh. sejak form 1 sampai sekarang. sampai skarang mksudnya sampai kami ambik diploma sama-sama kt tmpat yg sama. sejak form 1 duk hostel sama-sama and sekarang pun duk umah yang sama,bilik sama dan segalanya sama la. pic ni di ambik lepas class. baju ni pulak di buat time form 5. time tu nak masuk pertandingan nasyid la kot. dapat tempat ke-2. sejak kami kenal and sampai sekarang ramai yang cakap macam adik beradik and ada jugak yang cakap macam kembar. masih belum di kenal pasti lah kat mana la yang kembar tuh. hope persahabatan nih kekal selamanya lah. sekian.

saya tag:

3 comments:

nelly said...

comel..semoga berjaya ~

ieda CUMA said...

thanks!

combi said...

singgah cnie tgk contest ! =D

Awak click, ieda click balik oke?