Thursday, January 6, 2011

without Tittle oke.

Assalamualaikum.

awat yang duk hilang hah? ampun dan maaf di pinta lah kepada suma yang datang singgah-singgah sini. singgah dah banyak kali dah tapi entry tak jugak tukaq. mana la pi tuan belog ni. ada-ada, ni ha. tuan belog tak dak masalah pa. yang bermasalahnya adalah berukband nih. line tak berapa nak mengizinkan. dia marah sebab saya online sampai tak ingat dunia. heh! padan muka. 

oleh kerana beruk saya sedang merajuk,saya pun kena la berenti meng-update belog kuh yang ensem kadang-kadang nih. lagi pun banyak la pulak assignment yang nak di siapkan. nasib baik cikgu baik-baik dan comel-comel belaka. so, semangat la jugak nak siapkan assignment. tak tau la kenapa,sem ni agak best dari sebelum-sebelum ni. yang paling best sekali la kan,time lecturer masuk lambat. tiba-tiba terus jadi gila. huh! gila glamour ya. 






ribuan terima kasih lah di ucapkan kepada siti sebab tolong jadi photographer yang tak bertauliah untuk saya. 

bila lecturer tak masuk lagi ja kan,suma pakat-pakat bukak loudspeaker punya sora. kuaq habeh cita zaman prasejarah dulu nu. bajet macam sejarah dapat A++. malas la la kot nak layan cerita mitos nih. bek menggedik lagi baguih. tak kacau orang pun. bila lecturer mai suma pakat diam. pura-pura suci la nok.

dah lecturer masuk pulak assignment mula la tinggi macam KLCC.*ini hiperbola sahaja ya.  tak tau la nak buat yang mana satu. last-last suma tak yah buat la kot. dush! hotak hang!. ha amik,padan muka. huh! sangat la penat kot bila da mula sem baru nih.so, kalau dok buat lawatan kat sini tapi entry tak jugak tukaq. paham-paham jela. saya masih bersekolah.*bajet muda. ish! rasa macam nak pi sekolah balik ja aih. lam kelas duk belakang sekali ngan faema. dia bawak krepek pa tah. time cikgu duk ajaq,kami makan kat belakang. makan diam-diam sebab satgi geng-geng soib,najmi,megat,rafizal tu nampak confirm depa mintak. 'wei,aku rindu hampa'. nah,cakap sorang-sorang dah.

notapenaja: untuk para pelawat saya sekalian. thanks sebab buat lawatan ke sini ya. kalau free InsyaAllah saya akan buat kunjung balas ke belog anda semua. wish me luck okay!




3 comments:

Jasmin Ibrahim said...

ahahahahahahahahaha.....comel2........gmbr2 tu semua la....suker tgk.....

kai azmier said...

berposing sakan ye.. bagus!

farahd101 said...

hi :)
thanks sbb drop by my blog :) follow la farah jugak :)

Awak click, ieda click balik oke?