Sunday, January 2, 2011

Segmen Insan Tersayang

Assalamualaikum.



ewwww! sangat suka banner ni sebab warna pink gitu oke. kali ni saya nak join segment insan tersayang ni pulak. sebab menarik and nak promote lah kat anda-anda tentang insan yang saya sayang. korang pun boleh join ini segment. further detail intai SINI.

antara mereka yang saya sayang:
gambar hiasan sikit bole kan?

Razali Bin Ariffin (Daddy saya)-16/5/1960
Maimunah Binti Bahari (Mummy saya)-6/11/1962
Rohiza Binti Razali (kakak saya)- 20/7/1983
Rozila Binti Razali (kakak saya)-19/7/1985
Rohaya Binti Razali (kakak saya)-19/11/1988
Mohammad Nur Ameen (adik saya)-15/5/1993
Mohammad Nur Iman (adik saya)-11/12/1994
Nur Fatin Najwa ( adik saya)-2/9/1996
Muhammad Ikmal Hakimi (adik saya)-19/5/2003

lebih dari 5 bole kan? ngeee~ tapi awas ya, tuan pengajur segment ni tak benarkan letak nama boyfriend,girlfriend,and yang angkat-angkat segala. aware of it oke.

ucapan untuk sayang-sayang saya:


jerit kuat-kuat nih. errrr~ saya sayang sangat-sangat kat sayang-sayang saya nih. walaupun kalian jauh di mata, tapi dekat dihati gitu ya. thanks for everything! muaahhh! mish you all so much! *bajet macam duk luar negara la pulak.


ucapan untuk blogger pulak haih:

nak cakap-cakap kat sini heh. sayangi la mereka selagi masih ada. mereka? maksud saya orang yang ada di sekeliling kita lah terutamanya family kita sendiri. sayang mereka banyak-banyak dulu baru bole sayang orang lain.oke?

saya tag mereka:

4 comments:

LittLeMyRsHMaLLoW said...

semoga saling sayang menyanyang selamanya =)

ieda CUMA said...

oke2... ngeeee~

Rohiza Razali said...

nama ajim xdak ke? hehe n satu lg nama abg ipar x aci ek...? huhuhu

ieda CUMA said...

sbnrnya term n conditon utk 5 org ja.. huhu... sengaja aq lebih2 kn... =)

Awak click, ieda click balik oke?