Monday, January 3, 2011

Blog Review 2011 by Nurulchumel.

Assalamualaikum.


nah. tiada arah lah kot sejak kebelakangan nih. asik join je apa segment-segment blogger ni. uh,itu tidak salah bagi saya. oke, kali ni nak join ini segment pulak lah. hope penyertaan ni di hargai ya. ngeee~ nak tambah kenalan sebab suka kenal-kenal. kawan di alam reality juga sudah banyak nak tambah pulak kawan di alam fantasi. *haha,alam fantasi ke ni hah? maksud saya kawan yang kenal guna jari nih. orang cakap "berkawan biar beribu,bercinta biar satu" *cinta banyak-banyak pun tak pe kot. HAHA.

more details click banner or  HERE.

harap Cik Nurul boleh lah review belog saya yang tak berapa nak hensem nih. boleh la kritik-kritik apa yang kurang or terlebih-lebih.





2 comments:

Nurul chumel said...

thanks for joining!
nnt kan blog review dari I oke!

ieda CUMA said...

wc yaw... ngeee~
oke2... ida tggu nih... =)

Awak click, ieda click balik oke?