Tuesday, January 25, 2011

Contest Kami Post Paling Comey!

Assalamualaikum.

Di hari mulia ini saya terjalan-jalan kat blog Cik Amni dan terfollow beliau. lepas tuh kan. saya terjumpa contest yang beliau anjurkan nih. tajuk macam kat atas. setelah terfikir 100kali, saya macam terasa yang saya ada gambar yang tak berapa nak paling la kan. tapi bole la nak dikatakan comey sebab saya sangat-sangat cintakan itu gambar. so, saya pun nak mecuba nasib mempetaruhkan itu gambar untuk contest nih. intro panjang berjela. sah budak ni mulut hingaq! HAHA.. 

banner nih salah satu syarat sah contest!

gambar yang post paling comey la kot.

saya join contest ni sebab menarik, sangat bajet post itu paling comey, rasa macam comey ja kalau terpilih. HAHA. lagi 1 sebab nak ngorat tuan penganjur bole? HEHE.

untuk keterangan lanjut kepada sesiapa yang nak join jugak boleh la pi melawat cik penganjur kat SINI.

saya heret mereka untuk join contest nih di SHOUTMIX oke.

2 comments:

amny.. said...

thnx join...

memang cumey...

goodluck yepp..


amni follow sni..;DD

ieda CUMA said...

most welcom cik amni

thanks jugak2.. hehe

Awak click, ieda click balik oke?