Wednesday, February 16, 2011

Rimas!

Assalamualaikum.

Entry ni khas untuk kamu yang tiba-tiba kantoi jadi stalker saya senyap-senyap. Motif? Saya tak faham apa yang awak nak. Dah terang-terang mesej last saya untuk awak dulu. saya cakap saya tak nak awak ganggu hidup saya lagi. Saya guna bahasa mudah. Paling senang untuk di fahami. Kenapa perlu awak nak stalk saya lagi? Come on lah. Saya paling benci dengan orang yang macam awak nih.

 Kalau saya cakap saya benci maknanya saya benci. Awak tak payah nak intip-intip saya oke. Saya tak perlukan tu semua. Upah spy tak bertauliah untuk skodeng saya kat FB. Awak ingat saya tak tawu? ohhh.. Tolong la jadi matang sikit. Ni bukan zaman budak-budak sekolah oke. Tak payah la awak nak amik tawu pasal saya. Awak dah ada GF awak sendiri kan? Apa masalahnya awak nak mesej-mesej saya lagi? Kenapa awak nak tawu pasal blog saya? Nampak sangat lah kan yang awak masih nak amik tawu pasal saya. Sumpah saya tak suka! Kalau awak datang singgah lagi kat blog saya ni and terbaca entry saya ni. 

Saya terang-terang nak bagi tawu yang saya sangat-sangat bencikan awak! Ada faham? Sila berambus dari blog saya! Tolong jangan ganggu kebahagian saya. Untuk pengetahuan awak lah kan. Saya dah dimiliki. Terima Kasih kerana tinggal saya. saya lebih bahagia dengan dia. PEACE!


nota kaki: jangan datang lagi taw! RIMAS!

No comments:

Awak click, ieda click balik oke?