Monday, February 14, 2011

Lepak dengan artis di RedBox.

Assalamualaikum.
Yeeay! sangat hepi sebab hari ni cuti. Bila cakap cuti semua benda saya nak cuti termasuklah cuti dari mandi. Dah pukul 2.30PM saya masih belum mandi. Sila baca sambil tutup idung!! Nak cerita kisah dongeng semalam. Tajuk nak best-best je kan. Tapi hakikatnya memang best sangat-sangat lepak ngan artis. Kejadian ni belaku semalam. 
Lepas class saya, Feza, Ain, Thines and Vijay p IOI Mall untuk menggedik. Memang semua tak dak motif p sana. Just nak p jalan-jalan cuci mata. Masing-masing tengah bajet 2011. Masa kat sana ada la sorang kakak yang sangat comel nih datang terjah secara tiba-tiba. *Pe dia nak heh?. Akak tu sampaikan hasrat hati beliau. Dia sebenarya nak ajak kami join artis lepak kat RedBox. Apa??? Da la masing-masing macam sakai. Lepas kelas lah katakan. Artis punya pasal ikut sajalah. Kami ikut ja akak tu masuk RedBox dengan muka yang macam tak da matlamat hidup. HAHA.

 wow! memang betul kot. Artis bersepah dalam tu. Bilik yang agak besar, ada makan-makan (paling saya nampak). Sangat enjoy dengan mereka! Sporting, gilak-gilak! activity yang diaorang buat pun best. Arh! orang bukan kenal kita. join saja. Sempat snap pic dengan artis-artis nih.
tengok la.








sekian, saya nak mandi. babai.

7 comments:

Jasmin Ibrahim said...

ieda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jelessss!!!!!!!!!!!!!!!!!! tp prsamaan kita hr ini adalah MANDI LEWAT!!!!!!!!!!!!!! ahahha...kmi pukoi 3!!!!!!!!!!!!!!!! hakhakhakhak....sama2....

ieda CUMA said...

hahaha... jum la join.. nnt ad lagi.. x sure bila... ahaks! mls nk mndiiii... rugi kot... hahaha

Jasmin Ibrahim said...

hmm bleh ja join kalau ada kt kedah...ahaks....bkn rugi la..tp malas!!!!!!!!!!!!!! wakakaka

unieMARKS :) said...

waw , bestnya !!!! nak join . haha

xara said...

sagt seronok la tu:))

MJ said...

wahhh..pic yg 2nd last tu,jeles cket..haha..

ieda CUMA said...

hehe.. dye sporting sgt2... sbb 2 jd cmtu... =p

Awak click, ieda click balik oke?