Wednesday, January 23, 2013

Nak kena kata WOW ka?

Assalamualaikum.

Terpegun. Terkesima. Terdiam. Terduduk. Tersenyum sorang-sorang bila lama tak buka laman sesawang facebook. 

Yang single dah couple. Yang couple dah tunang. Yang tunang dah kawin. Yang kawin dah berbadan dua. Yang badan dua dah bersalin. Ha kan. Baru beberapa saat saya tak buka facebook. Syukur Alhamdulillah. Tahniah.

Saya bahagia. Macam "eh, dah besar kawan-kawan aku nih". Saya kecik lagi. So, saya masih di takuk lama. Saya doakan kalian semua bahagia. Kalian haruslah doakan saya jugak. Baru sweet.



2 comments:

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya nice.
Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

Kostya Shaknov said...

Оцените- снять проститутку в Одессе
Смелые и сексуальные игры воплощены в самые откровеннные фантазии настоящей проститутки Харькова, окунут тебя в мир наслаждения и страсти. Обещаю комфорт, хорошее настроение и приятный отдых. Это будет незабываемая встреча. Я люблю мужчин, а мужчины это чувствуют. Вдохновение - это быстро сделанный расчет.

Awak click, ieda click balik oke?