Sunday, July 17, 2011

Terima Kasih Hakers!

Assalamualaikum.

Out of mood! Semua gara-gara  FB nak kena hack. Terpaksalah men-deactive-kan account FB. Terima kasih orang. Hang terbaik la weh. Muka tak tawu pape pastu p layan orang tu. Mana tak layan. Budak pompuan sekolah aku kot yang tego. Junior aku, kalau tak layan confirm kena cop sombong, riak, takbur bagai.

Tapi yang peliknya budak ni speaking terbaik ah. Aku pun bajet2 la speaking jugak. Walaupun omputih aku kelaut. Pastu dia bagi link cakap tu video aku. Aku pun pelik r, sejak bila la pulak aku ada video bagai. Tahik sungguh la. Dengan rajinnya aku p klik. Terbaikkkk! Apa pon tak bole.

Nasib baik ada Angah. Tengkiu Angah atas nasihat. Jasamu di kenang. 

Pesanan penaja: Len kali kalau ada orang tegur duk speaking2 tanya khabar la hape, tolong jangan layan. Kalau dia bagi link tak payah nak buat rajin macam aku. Tak payah klik. Paham? Sekian.

Thanks for reading.

16 comments:

Bulat said...

kite pon bencik hacker!! seb bek tk smpt tekan link tuh..hehe!!

Nurhasliza Jeffry said...

Haih! Dah takde keje sangat ke dorang ni ye? Hurmm.

akMaLdacOsta said...

tu la u. u letak link facebook u kat blog ni buat pa? org boleh tgk email address u. then lg senang kerja depa nak hack kalau dah tau email address.

angah said...

angah pow kena...adesss fucker betoi la dak 2...jem panas angah...!!!tapi angah xklik lg la..

Qaseh mYra said...
This comment has been removed by the author.
Qaseh mYra said...
This comment has been removed by the author.
Qaseh mYra said...

lorhh!!..kena hack ker??...

ieda CUMA said...

@Bulat
hampeh tol..! mencik..!

ieda CUMA said...

@ Nurhasliza Jeffry
xde keje la tuh..

ieda CUMA said...

@ akMaLdacOsta
mcm tu pon bole eh? oke2 i remove nate bequk tuh.. thanks for the info.. =)

ieda CUMA said...

@ Angah
haha.. hakers x de keje! mencik!

ieda CUMA said...

@Qaseh mYra
ye la. bikin panas je..

Jasmin Ibrahim said...

ieda!!!!!!!!!!! ksian ieda...hbs tu,jd cm na??????? kmi pun baru tau smlm ja....
http://ninasukamakancuklad.blogspot.com/2011/07/virus-facebook.html

diana said...

tu la..
jangan klik2..
respon pada orang yang kita kenal sudah la..

GreenJade said...

bayekk..paham kak hehehe

salam ziarah kembali..ten-Q sudi singgah ye. sedap lgu Jalinan-Unic tu. antara 1 of my feveret song gitu.

** huggsss ***

Maii Yusre said...

saba..saba :D

Awak click, ieda click balik oke?