Thursday, July 14, 2011

Mengenali perempuan adalah sangat comel dan awesome!

Assalamualaikum.
Mungkin anda merasakan bahawa entry Ieda kali ni macam serabut kepala sampai rasa macam nak tanggalkan kepala lalu di jual di kedai besi buruk. Oke tipu. Hati, limpa, paru Ieda sekarang tengah bersinar-sinar macam bunga api yang main masa kecik-kecik dulu time bulan puasa. Cuba bayangkan sangat sweet ya zaman muda-muda dulu. Sangat rindu saat itu. Oke berbalik ke pangkal jalan.

Sebenarnya beberapa bulan yang lepas, bila tah tak berapa nak ingat. Ieda ada dating dengan Incik BF. Ieda ada cerita kat SINI. Pastu dengan excitednya pegi rumah kawan Incik sebab dengan harapan bole berjumpa dengan Puan beliau. Tapi nasib tak baik Puan beliau tak dak kat rumah. Sedih kot. Tapi sejak tu rasa macam eh2 comelnya dapat berkenalan macam tu. GF kawan BF saya. Betul ke tak nih? Hentam! Niesa Kechik sangat comel dan nak jumpak kamu sangat-sangat.

Niesa Kecik yang memang kecik dan comel.

Sebelum ni pun ada berkenalan dengan GF kepada kwn BF jugak. Fatin namanya tapi yang tak bestnya la kan. Kami berkenalan kat alam maya ni ja. Tak pernah jumpa pun. Selalu chat dengan fatin dan boleh rasakan yang dia ni agak gila-gila sama macam Ieda. HAHA. Sumpah mesti best kalau dapat jumpa. Lagi sekali rasa macam comel berkenalan dengan kaum-kaum hawa.

Ieda jeles dengan kamu Fatin! pandai buat kek yang sangat cantik sampai bole juling mata uh.

Baru dua hari lepas berkenalan dengan GF kepada kwn BF lagis. Berapa banyak kawan tak tawu la kan Incik Ieda ni. Mis Zana, eh2 budak ni asik-asik cakap comel-comel. Amin, cakap lagi 44 kali nanti jadi comel betul-betul kot. HAHA. Mis Zana pun sangat comel. Tapi Ieda agak kurang kenal dengan Incik Mis Zana. Dah habeh segala macam Incik Ieda explain tetap tak tau. HAHA. Tapi nak jumpak kamu jugak oke. Sekali lagi saya rasa sangat comel berkenalan dengan kaum hawa.

Miz Zana budak comel yang suka cakap orang lain comel.

Kenapa eh rasa macam " alahai sweetnya la kan dapat berkenalan dengan kawan-kawan perempuan pastu ajak-ajak dating" . Adus, sumpah sweet. Dah la yang saya kenal ni semuanya comel-comel belaka. Tak bole nak explain la bertapa comelnya keadaan ni. 

Sumpah cakap saya memang suka tengok perempuan cantik. Love to look and admire others girls beauty tapi yang pastinya saya bukan lesbian oke. Cuma appreciated girls beauty. Ieda selalu cakap sweety, sayang, dear, darl kat girlfriends Ieda. Sangat sweet! Sebab tu lah Ieda gunakan cara tu untuk hargai girlfriends Ieda. Yang tak suka di panggil macam tu tolong la paksa diri untuk suka. HAHA. Kejam! By the way, love u'll so much! Nak dating! Oke puas menjerit. Bye.

Thanks for reading.



11 comments:

Akulah Pak Lan said...

cakap byk tak mau..kirim salam kat depa semua..

MiZi said...

ni cerita sal GF kepada BF sendiri x da ke... hek3


TOLONG!! : SERABUT

ieda CUMA said...

@Akulah Pak Lan
haha. owait..:)

ieda CUMA said...

@MiZi
amboi aih.. nak kena penampaq bole la kalo ada crita cmtu.. haha..

ika said...

comel3..heheheh

Santri T.P.I.N.I said...

salam kunjungan...datang melaporkan diri utk follow...

Anonymous said...

amboi3.....mai dtg klg...cek bg ajaq wat tet cedap2....he3...anti dh x juling g mate tuh...bru la comelll abessssss...he3....miss u alotzzz ieda cuma

ieda CUMA said...

@ika
mereka mmg comel.. =)

ieda CUMA said...

@Santri T.P.I.N.I
tq!

ieda CUMA said...

@Anonymous
sy kenal anda! haha.. fatin,blajaq? haha.. hangit...

Addin said...

wahhh comel ;)

Awak click, ieda click balik oke?