Tuesday, June 7, 2011

Cuti Blogging.

Assalamualaikum.

Hye kesayangan. Sejuta taun lebih jugak la kan saya tak update blog. Tak dak alasan lain. Cuma malas yang menguasai diri. Tambahan pula dah start semester baru. Last sem pulak kan. Kena la buat-buat macam rajin study. Semua pakat dok pesan-pesan last sem buat elok-elok. 

Sangat rindu akan dunia bloging tapi terpaksa ambik cuti untuk berbelog. Dah lama tak update blog. Sampai dah bersawang habeh dah. 

Dalam ketidak rajinan saya update blog. Saya tak lupa untuk singgah baca entry kat blog-blog orang lain. Cuma malas nak menaip macam hangpa. Baca pon bole. Da lama jugak tak lepak dekat group KBU suma. Harap ada la yang rindu. Oh, ada ka? HAHAHA. Tak rindu pun tak pa. Saya tetap rindu kalian. Kalau Encik Angah tu memang confirm la dia sentiasa rindu Ieda. HAHAHA. Pastu suka kacau Ieda kat FB. Pastu suka tacing-tacing. Yeah! Ieda taw, Angah rindu Ieda kan? HAHA. Sila muntah la Angah oi. 

Oke, saya rindu kampung. Semua ahli keluarga ada kat kampung. Saya sorang di perantauan. Rasa macam nak lari balik sekarang jugak. Apa kan daya. Ish! merepek. P jalan sikit da penat, tambahan pula nak lari balik Penang dari KL. Kurus dua minit la jawabnya.

Kesimpulannya saya rindu semua orang. Yes! semua orang yang saya kenal. Bole tak nak buat gathering besar-besaran nak jumpa semua orang? Gilos! Bukan ratusan, riban-riban kot banyaknya. Tapi saya buat-buat macam tak rindu sesapa pun sebab saya tengah pujuk hati saya supaya duduk sini belajaq sampai habeh pastu boleh la p meronggeng dengan semua orang. Peace! Masa untuk study!



5 comments:

Akulah Pak Lan said...

Jgn lupa update yeah

angah said...

rasa macam nak muntah ja..adess ok find xnk kacu ieda pas nie....wekkk....:P

ieda CUMA said...

@Akulah Pak Lan
InsyaAllah. =)

ieda CUMA said...

@angah
x payah mcm la angah. muntah ja terus.. hahahah

unknown said...
This comment has been removed by the author.

Awak click, ieda click balik oke?