Tuesday, May 3, 2011

Macam mana nak SUKA kalau dah BENCI.

Assalamualaikum.


I'm not in good mood. Tapi terhegeh-hegeh nak update sebab rindu nak taip. Alasan tak munasabah langsung. Boleh p terjun longkang sekarang! Bosan yang di tahap dewa 19 sebab nak ber SMS tak de yang sudi. Ber FACEBOOK ing, macam sunyi sepi je even though 100 orang lebih friend yang online. Uh! almaklumlah, saya tak femes orang tak pandang pun. HAHA. Haruskah femes baru di tegur? Boleh p mati la kalau orang tegur-tegur tu hang rasa hang femes! Langsung TAK femes! Tak payah nak perasaan la wei!

Saya sedang tak puas hati sebab saya ternampak ada orang men FRIEND kan dirinya dengan Incik saya di FB. Bukan tak bagi FRIEND dengan orang tapi saya tau manusia tu nak jaga tepi kain orang. Saya sangat-sangat kenal dia. Cukup-cukup la hang hantaq orang jadi spy kat FB aku. Sekali FB bf aku pun hang nak hantaq spy? Apa la masalah hang ni? Aku tak kacau hidup hang kan? Hang boleh dak p berambus jauh-jauh sikit. Sumpah aku meluat gila kat hang. 

"Kalau kita benci seseorang tu maka sepuluh orang lain akan membenci kita"

Macam mana saya nak suka kalau dia yang paksa saya benci dia? Penat la macam ni. Tak habis-habis nak buat kacau. Tolong la berpuas hati dengan apa yang kamu ada. Jangan ganggu kebahagiaan saya please.


4 comments:

loveville said...

akakk... uhuk,
tiap kali nk rply je akak off9 chat.
>_<'

Pakcu said...

tak baek membenci sesama umat kan? ^,^

ieda CUMA said...

@loveville
line x oke la dear.. sori...

ieda CUMA said...

@Pakcu
mmg btl 2 pakcu.. dia yg saja2 nk bg org bnci dia.. tp ieda cuba bt cool.. =)

Awak click, ieda click balik oke?