Thursday, May 19, 2011

Lu bikin gua panas la der!

Assalamualaikum.



hey onar rumah sebelah! hang balik setaun sekali pun susah, tiba2 balik hang p buat report kt management kata kasut kami buat habuk masuk rumah hang. Kasut pun ada habuk ka wey! Selamat hang bagi tau, kalo tak sampai mati pun aku tak tau sebab habuk kasut kami tu tak pernah masuk rumah kami. Dia masuk rumah hang ja. Pandai habuk kasut tu pilih rumah. Sedar diri la wei, habuk tu wujud sebab hang balik rumah setaun sekali. Kalau sebab kasut dah lama kami semua mati dalam habuk! 

Sumpah aku rasa cam nak p bakar rumah hang. Dah memang dasar malas sapu lantai, sampai bersawang pintu rumah hang. Hang boleh p kata sawang tu pun sebab kasut kami. WTF!

Hang tau dak sebab apa time hang mai tadi aku terus masuk rumah? Sebab aku meluat gila tengok muka hang. Sumpah aku meluat. Hang nak kata aku biadap? Memang aku biadap pun. Aku biadap dengan orang yang biadap macam hang ja!

nota: sori to all my readers, saya geram sangat-sangat dengan orang gila ni. Terpaksa buat luahan perasaan. Sumpah saya nak nangis dengar report dari dia. Semoga Allah yang membalas perbuatan dia.

Thanks for reading.

8 comments:

shafmechy said...

xpe..sy bleh image cmna kemarahan awk..huhu

ieda CUMA said...

@shafmechy
mentang2 dia onar.. sy cuma stdnt.. fine la.. sedih.. =(

Zainurin Zin aka BanZai said...

orang bodoh sombong memang camtu..gila meroyan...suka suki je kan? tempeleng je laju2 muka dia tu...x sedar diri

Jasmin Ibrahim said...

eeeeeeeee gila jahat org tu....xsdr diri....nmpk kesalahn org jer kn

ieda CUMA said...

@ Zainurin Zin aka BanZai
org kaya2 mmg cmtu.. sombong gila.. sedih la kena tuduh cmtu.. rasa macam nk bakaq ja umah dia.. =(

ieda CUMA said...

@Jasmin Ibrahim
India la katakan... suka ati dia ja.. dia x penah baik umah pon.. mmg la berhabuk.. x sedar diri tol..

♥yaya budak suka embun♥ said...

sabaq2..kasut pun bleh jd qeja nooo..sabaq la naa

ieda CUMA said...

@♥yaya budak suka embun♥
sakai memang r cmtu. sampai xdak matlamat kasut pon jadi qeja. habuk mai kot mana tah.

Awak click, ieda click balik oke?