Wednesday, March 2, 2011

Penah tak rasa camni?

Assalamualaikum.


Tajuk macam tah apa-apa. Otak blur. Jem terus tak dak idea. Kepala sakit tahap cipan. Tak tau kenapa. Semalam p library pinjam dua buah buku yang bertajuk "How To Think Like MAHATHIR" and "Law Of Attraction". 

Time kat library dah baca dah sikit, macam best sebab tu pinjam. Pastu bantai p baca time tengah jalan balik ke hostel. Sampai-sampai pening pala sat. Buat tak taw jela. Tutup buku p tidoq. Petang-petang tdoq sangat baguih la kot. Pastu malam tuh sebelom tidoq hentam p baca lagi. Dok p baca dalam gelap plak tu. Tapi tak la gelap sangat sebab bole la nampak tulisan tu lagi. Pastu hari ni otak kosong troih. Pala pusing-pusing. Nak lena pon tak leh. Tak pasti la kenapa jadi camni. Kadang-kadang kat class lecturer bebel pa pun ta paham. 


Kalo nak cakap sebab buku tu macam tak logik sebab sejak kebelakangan ni pon ada la jugak sakit kepala. Pastu kan, kalo orang cakap pape senang lupa. Memang loading dulu la maksudnya. Kenapa eh? Adoi, tak kan la nak gila kot. Tak mau wey. Cakap mrepek! 

notakaki: Doakan saya tak sakit-sakit da taw. Saya nak sihat-sihat. Thanks.

No comments:

Awak click, ieda click balik oke?