Monday, March 7, 2011

8 Mac Hari Saya!

Assalamualaikum.
Hye semua! hari saya? yup! today is my birthday! promote kah? oh tidak. just nak luahkan kata-kata terharu yang teramat sangat! ramai kawan-kawan yang wish kat FB. no wonder lah kan. ada reminder kot tepi tu. HAHA... tapi terharu la jugak sebab mereka sanggup luangkan masa beberapa minit untuk loading bukak page saya, pikir-pikir ucapan untuk saya, taip-taip ucapan tu, pastu klik kat benda alah hat ada tulih POST tu. Uih! nampak la yang mereka sangat prihatin akan birthday kawan-kawan seFB. Terima kasih juta-juta untuk anda! saya terharu oke. Yang paling terharu tepat jam 12.01am kawan sekelas, sebelah saya time sekolah dulu mesej! "Salam, epy befday my beloved friend.. Hope u happy n success inur life.. miz u,luv u ieda..". Mish you and LOVE you too dear! sangat terharu. Keduanya? ehem... tuuuuutttt... "Happy birthday sayang". HAHA... of coz la my incik! Thanks dear.. *wei..! asal reply sini? dia tak dengar laaa! 

Dan keseterusnya ada yang mesej and kat FB. sangat ramai kawan! by the way, saya harap sangat-sangat sempena ulang tahun saya yang ke 21 nih saya akan jadi lebih baik dari sebelum ni. Sebelum ni tak baik eh? Tak-tak!! bukan camtu, nak jadi lebih baik. Sebelum ni baik ja. HAHA. merepek wey! oke-oke, tak merapu punya nih. Nak cakap terima kasih taw kat semua yang wish my birthday. Sangat-sangat hargai hangpa semua. Kalian terbaik. Saya janji kita kawan selamanya k?
JANJI?
eh2 salah!

JANJI....!
ni baru betol.. semangat gila muka.. HAHA... 

oke la. nak tido da. Macam bernasib malang ja kat class nanti. da ad pulak yang warning bawak baju spare. HUH! Ala. depa acah ja tuh. Rileks ewww~ bye. nite n monink!

4 comments:

ika said...

selamat hari tue..
ngee~`<3

nelly said...

Hehe ..
selamat Hari wanita sedunia .
=)

MiZa MaN PnYe said...

hepy bezday dear!!mmuuaahhh!!!

ieda CUMA said...

ika: hehehe.. x tua sgt la..

nelly: selamat!

miza: tengs darl.. =)

Awak click, ieda click balik oke?